Traditioneel stucwerk

Is uw woning toe aan frisse start? Bij ons kunt u terecht voor traditioneel stucwerk. Gladde en strakke wanden en plafonds door middel van kalk,- of cementgebonden producten. 

Traditioneel stucwerk en glad pleisterwerk zijn een mooie manier om een strakke ruimte te creëren. Wij werken volgens de regels van de fabrikant om zoveel mogelijk problemen uit te sluiten, denk hierbij aan scheuren in het stucwerk het loskomen of verkleuren van het stucwerk.
De stukadoor controleert altijd de ondergrond en behandeld deze voor met de juiste voorstrijk. Bestaande scheuren en naden worden bewerkt met gaas. vervuiling, nicotine en roet worden bewerkt met een isolerende primer.

De stukadoor brengt de pleisterlaag op juiste dikte aan om alle oneffenheden uit de   ondergrond te halen. De wanden en/of plafonds worden recht en glad gemaakt, zodat deze netjes geschilderd kunnen worden. 

Bij nieuwbouwwoningen worden de wanden vaak afgewerkt met dunpleister, omdat de wanden hier meer geschikt voor zijn. Dunpleister wordt meestal machinaal aangebracht in een aantal millimeters, hierdoor kunnen de wanden na twee dagen al overgeschilderd worden. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen.